Įvyko „Alaus namų turnyras“ Vilniuje

Š.m. lapkričio 9-11 d. Vilniuje vyko jau tarptautiniu tampantis 8-asis Alaus namų krepšinio turnyras, kuriame dalyvavo net 26 komandos, tame tarpe 5 komandos iš Latvijos, 3 komandos iš Ukrainos, 1 komanda iš Švedijos.

Moterų 35+ amžiaus grupėje jėgas krepšinio aikštelėje išbandė 2 komandos iš Latvijos, 2 iš Ukrainos ir 3 iš Lietuvos. Šioje amžiaus grupėje pajėgiausios buvo viešnios iš Latvijos – komanda „Avantis“, kuri laimėjo visas 6 žaistas rungtynes. Antros liko Ukrainos „Tigris“ ir trečioje vietoje liko „Virvytės slėnio“ komanda iš Mažeikių.

Moterų 40+ amžiaus grupėje jau eilinį kartą nugalėtojų taurę išsiveža Alytaus RKL komanda, kuri šiame turnyre dalyvauja nuo pat pirmųjų metų ir visada tampa prizininke. Antrojoje vietoje liko SKK komanda iš Kauno, o trečiosios vietos medaliais pasipuošė viešnios iš Ukrainos – „Ladies Legion“ komanda.

Vyrų 40+ amžiaus grupėje varžėsi viso 5 komandos ir čia nenugalimi buvo visas varžybas laimėję „Atea“ komandos iš Vilniaus vyrai. Antrojoje vietoje liko Mažeikių „Nafmera“, o trečiąją iškovojo „USK Ventilis“ iš Vilniaus.

Daugiausia komandų dalyvavo vyrų 45+ amžiaus grupėje – jų buvo netgi 9! Šioje grupėje besivaržiusios komandos buvo padalintos į 2 pogrupius. Atkrintamosiose pajėgiausiais tapo Vilniaus „Brazylija“ komandos žaidėjai, nugalėję svečius iš Latvijos „Saldus Veterans“, Mažeikių „Impekos“ komandą bei finale įveikę Panevėžio „Alaus mėgėjų“ komandą. Dėl trečiosios vietos kovojo Mažeikių „Impeka“ ir „KKS Klaipėdos“, pajėgesni šį kartą buvo „Impekos“ vyrai.

Šis „Alaus namų krepšinio turnyras“ organizuojamas jau 8 metai ir tai dėka pagrindinių turnyro organizatorių – krepšinio mėgėjos Živilės ir tikro alaus mėgėjo Audriaus, kurie dėkoja visiems, be ko šis turnyras neįvyktų: visai turnyro organizatorių komandai, turnyro dalyviams ir rėmėjams – restoranui „Alaus namai“, Vilniaus miesto savivaldybei, Adidas ir kavai „Lavazza“. Turnyro dalyviai dėkoja organizatorių komandai ir laukia sekančių turnyrų.

Daugiau informacijos apie turnyrą ir turnyro akimirkas galite pamatysi prisijungę prie Facebooko puslapio „Alaus namų krepšinio turnyras“.

Partneriai ir rėmėjai

Draugai